Realizacje uzdatniania wody w zakładzie mięsno-wędliniarskim KABANOS w Jabłonce wykonaliśmy w celu poprawienia jakości wody, dzięki której doskonale wpłynie na produkty, zdrowie i urządzenia AGD.

Ważnym elementem był odpowiedni dobór sprzętu, w którym doradziliśmy naszemu klientowi. Następnie pracownicy wykonali montaż stacji uzdatnia wody, w którym mamy wieloletnie doświadczenie. Odpowiednie wiedza praktyczna oraz teoretyczną doskonale wpływa na realizowane przez nas usługi, które są w pełni profesjonalne, a funkcjonalność i trwałość sprzętu szacowana jest na wiele lat.

Poprawiając jakość wody, eliminujemy przekroczone normy bakteriologiczne i fizykochemiczne zgodnie z wytycznymi Sanepidu. W trakcie realizacji stacji uzdatniania wody w Jabłonce dobraliśmy idealnie dopasowany sprzęt. Wykorzystujemy do tego najnowocześniejsze urządzenia pochodzące od głównych europejskich producentów.